fbpx
Restaurant BED - Logo - Restaurant Veenendaal

Lunch, Diner & Borrel

Markt 8 - Veenendaal

CORONAREGELS:

Momenteel ben je niet verplicht online te reserveren, maar het is wel het slimste om te doen. Zeker binnen, omdat onze ruimte daar wat beperkter is dan op ons terras. We kunnen echter ook de reservering nog aan de deur maken.

Als je niet je gegevens bij ons wenst achter te laten, dan is dat natuurlijk je eigen keuze, maar kun je helaas niet bij ons verblijven. Mochten er besmettingen zijn bij mensen die op ons terras hebben gezeten, dan zullen we, in overleg met de instanties, achterhalen wie er in de buurt is geweest bij de besmette personen, om op deze manier ieders horeca bezoek zo veilig mogelijk te maken. Daarom vragen we van eenieder dus naam en telefoonnummer.

Reserveren kan via de onderstaande knop of via: 0318 24 00 24

Restaurant BED - Restaurant Veenendaal - Burger

NIEUW:

Wist je dat we tegenwoordig niet alleen de lekkerste burgers hebben, maar bijvoorbeeld ook Saté, Spareribs en die geweldige Roasted Chicken uit de green egg. Check snel onze menukaart of maak gelijk je reservering en laat je verrassen.

Ondanks de nieuwe maatregelen gaan we er de komende weken samen toch wat leuks van proberen te maken!

We gaan een samenwerking aan met onze buren van het Dak van de Markt, waar we ook diner gaan serveren, inclusief DJ en verzoeknummertjes. Daardoor kunnen we, verdeeld over twee zaken, 60 mensen binnen kwijt en 80 op het terras.

Leuk om een keer te Dineren in de Disco? Reserveren kan via Whatsapp: 0614929701
(alleen vrijdag/zaterdag).

Reserveren